Navigare:

Promo

Ambasada Frantei ofera burse de 1200 euro

Studentii craioveni pot beneficia de burse oferite de Ambasada Frantei, burse care vor acoperi cheltuielile a 10 luni de facultate, master sau doctorat.

Nu sunt locuri limitate insa va fi categoric o selectie dura intrucat sunt cautati cei mai buni. Inscrierile se fac pe site-ul Ambasadei Frantei pana pe 1 martie iar cei care aplica trebuie sa aiba cel putin un certificat de vorbitor pentru nivelul B2.

Nu se mai califica soferi profesionisti la liceele auto

De anul acesta Unitatile de invatamant de profil din Craiova nu mai pot califica soferi profesionisti, potrivit noilor amendamente legislativa potrivit carora permisul de categoria C se va putea obtine abia dupa implinirea varstei de 21 de ani.

Astfel, unitatile de invatamant au ramas cu autoamioanele blocate deoarece acestea nu pot fi folosite pentru cursuri particulare.

Absente de peste 1 milion in primul semestru

Primele 14 saptamani ale semestrului I din anul scolar 2012-2013 au scos la iveala peste 1 milion de absente acumulate de cei 77.000 de elevi ai Dojului.

Consecintele se cunosc mai ales in cauzul elevilor care au ramas fara burse sociale in urma absentelor acumulate. Ca masura disperata, 5 scoli din Craiva vor introduce catalogul online cat si transmiterea absentelor prin SMS catre parinti.

Elevi doljeni in pericol de a renunta la studii

Elevi doljeni ai Grupului Scolar George Bibescu din Craiova sunt in pericol de a renunta a scoala pe motivul saraciei.

In mare parte, cei cativa zeci de elevi se afla in imposibilitatea de a mai plati abonamentele pentru transport intrucat in multe cazuri, aceastea ajung chiar si la suna de 300 de lei pentru cei care parcurg zilnic mai mult de 50 de km.

Evenimente Craiova

Niciun eveniment

Parteneri

asiiromani

Suport

icon ghid oras Gaseste ceea ce te intereseaza in Ghidul orasului Craiova.
incepe de aici
icon adauga info Adauga firma, stire, eveniment sau comunicat de presa
formular inscriere
icon contact Contacteaza-ne pentru detalii sau spune-ne parerea ta
pagina de contact

Recomandari

fb
twitter
emag-logo

Sponsori

eloma
liebherr
mirobebe

Facebook