Navigare:

Promo

Craiovenii s-au imbulzit sa-si plateasca taxele

Inceputul de an vine cu problem pentru autoritatile locale intrucat craiovenii s-au imbulzit la propriu sa-si plateasca taxele la stat.

Asa dupa cum relateaza si presa locala, un procent de pana la 90% din persoanele prezente la ghiseele fiscului inca de vinery dimineata a fost constituit din batranii constiinciosi ai orasului. Politia a fost prezenta pentru a reusi sa mentina ordinea.

Lipsa ploii va compromite culturile de anul acesta

Presedinte al Asociatiei Producatorilor Agricoli din Dolj, Constantin Iancu declara ca in anul ce a trecut, aproape 50% din culture au suferit din cauza secetei. Acelasi motv este constituit in ingrijorarea actuala.

Lipsa precipitatiilor diminueaza din ce in ce mai mult rezerva de apa din sol, astfel incat daca nu va ploua, si anul acesta culturile vor avea de suferit.

Cum vor plati doljenii anul acesta impozitul pe profit

Cei peste 15.00 de platitori de impozit existenti in Dolj, au de anul acesta doua posibilitati prin care pot allege sa-si plateasca darile.

Toti cei care au inregistrat profit vor putea ca de acum sa plateasca impozitul fie anual, insa cu plati anticipate trimestriale fie ca pana acum, unele trimestriale si altele doar anuale, asa dupa cum impune Codul Fiscal.

Evenimente Craiova

Niciun eveniment

Parteneri

asiiromani

Suport

icon ghid oras Gaseste ceea ce te intereseaza in Ghidul orasului Craiova.
incepe de aici
icon adauga info Adauga firma, stire, eveniment sau comunicat de presa
formular inscriere
icon contact Contacteaza-ne pentru detalii sau spune-ne parerea ta
pagina de contact

Recomandari

fb
twitter
emag-logo

Sponsori

eloma
liebherr
mirobebe

Facebook