Navigare:

Promo

„Calificat - cheia dezvoltării profesionale” - un proiect al asociatiei CATALACTICA

Asociația pentru dezvoltare și promovare socio-economică CATALACTICA în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltare integrată din Slatina și Asociația pentru promovare incluzivă INTEGRAT din București au organizat vineri, 13 iunie 2014, conferința de lansare a proiectului strategic "CALIFICAT - Calificarea angajaților necalificați prin furnizarea programelor de formare profesională continuă adecvate regiunilor SV Oltenia si București Ilfov", POSDRU/164/2.3/S/141788.

Proiectul are o durată de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii" Domeniul major de intervenţie 2.3 "Acces şi participare la Formare Profesională Continuă".

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de calificare și recalificare pentru 840 de angajați necalificați din domeniile construcțiilor, confecțiilor și alimentar din regiunile SV Oltenia si Bucuresti-Ilfov, contribuind la facilitarea/îmbunătățirea accesului și participării la programe de formare profesională continuă (FPC).

Citeste continuarea..„Calificat - cheia dezvoltării profesionale” - un proiect al asociatiei CATALACTICA

"Jurnalistii" la final de misiune

Activitatea voluntarilor proiectului "Journalists in Action" derulat de catre Asociatia Nationala a Tinerilor in Actiune din Romania (ANTAR) din Craiova, se apropie de final. Timp de 6 luni, cei 24 de tineri din Romania si Italia, au avut oportunitatea de a se se intalni atat in Craiova cat si in Modena, in diferite locuri importante din punct de vedere istoric si cu o puternica insemnatate pentru regimurile totalitare prezente candva in cele doua tari, comunism respective fascism.

In Modena acestia au vizitat un lagar de concentrare si o asociatie a partizanilor italieni, unde au discutat cu cateva persoane ce au trait acele vremuri iar in Romania, tinerii au mers la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei din Sighetul Marmatiei. Prezentul proiect le-a oferit tinerilor un cadru de invatare experientiala, punandu-se accentul pe principiul "learning by doing" si pe procesul de dobandire de competente in domeniul democratiei participative si a cetateniei active.

Citeste continuarea.."Jurnalistii" la final de misiune

Ceremonia finala a proiectului "Us and Europe" implementat de Asociatia de Informare 360

Comunicat de presa


Vineri, 6 septembrie 2013, sunteti invitati la ceremonia finala a proiectului "Us and Europe" implementat de Asociatia de Informare 360. Conferinta de presa va avealoc la Casa Domnitei, Strada Aries, numarul 12, Craiova, începând cu ora 10:00. În cadrul întâlnirii vor participa tineri din Bulgaria si România, voluntari ai ONG-urilor locale si lucratori de tineret. Împreuna vom discuta despre activitatile prin care participantii au învatat cum sa devina cetateni activi ai Comunitatii Europene.

Citeste continuarea..Ceremonia finala a proiectului "Us and Europe" implementat de Asociatia de Informare 360

Locuri de munca in domeniul hotelier prin intermediul Retelei EURES

COMUNICAT DE PRESA


Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES - pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania


EURES Romania dispune de 145 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Sibiu in zilele de 5 si 6 septembrie 2013. Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt si compania Europa Park Rust ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (60 de posturi), bucatar (45 de posturi) si manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

Citeste continuarea..Locuri de munca in domeniul hotelier prin intermediul Retelei EURES

Evenimente Craiova

Niciun eveniment

Parteneri

asiiromani

Suport

icon ghid oras Gaseste ceea ce te intereseaza in Ghidul orasului Craiova.
incepe de aici
icon adauga info Adauga firma, stire, eveniment sau comunicat de presa
formular inscriere
icon contact Contacteaza-ne pentru detalii sau spune-ne parerea ta
pagina de contact

Recomandari

fb
twitter
emag-logo

Sponsori

eloma
liebherr
mirobebe

Facebook